luni, 14 mai 2018

Trandafiri Criogenati | Cum se obtin acestia



Trandafirul nemuritor din povestea Frumoasa si Bestia.

                                  
Cupole incantatoare, de sticla transparenta, cu trandafiri criogenati va asteapta sa ii comandati pe site-ul florariei noastre : florariadevis.ro.
Avem cele mai frumoase culori, create pentru a ramane nemuritoare. Puteti comanda online trandafir criogenat (nemuritor) galben, alb, rosu, albastru safir, coral sau alb de Spania.
https://www.florariadevis.ro/blog/trandafiri-criogenati/

Cum se obtin trandafirii criogenati:
-          Trandafirii criogenati sunt cadoul ideal cu ajutorul carora va puteti exprima sentimentele fata de cei dragi.
-          Trandafirii criogenati sau nemuritori sunt trandafiri naturali, acestia trec printr-o metoda de conservare, numita  liofiliza sau criogenare, aceasta presupune  extragerea apei, desfacerea petalelor de pe trandafiri, inghetarea lor la temperaturi  intre -70°C si -80°C.
-          Dupa ce au fost inghetate petalele, se videaza, iar gheata se transforma in vapori, apoi se dezgheata usor,  in circa 3 saptamani. Petalele trandafirilor se asambleaza din nou, manual, rezultand un trandafir deosebit, cu un termen garantat de viata, de pana la 25 ani.
    - este inspirat dupa povestea din filmul "Frumoasa si Bestia" ,  unde Belle, descopera in castelul fermecat al Bestiei , un trandafir deosebit,  care nu se ofileste niciodata, si care este protejat de un clopot de sticla.

Povestea am transpus-o si in realitate pentru dumneavoastra, tocmai pentru a darui o bucatica de poveste, celor dragi, o floare nemuritoare, pe care sa o poata privy in fiecare zi, la fel de frumoasa, candida, gingasa, nobila.
Cum putem sa intretinem un trandafir nemuritor:
    - nu trebuie s ail udam;
    - nu se tine in caldura mare sau direct in razele soarelui;
    - se pastreaza doar cupola, pentru a-l proteja de praf;
-   nu se tine langa aer conditionat.
Florile au misiunea frumoasa de a ne bucura prin mireasma, culoare, energia pe care ne-o trasmit. Multe din ele nu rezista timp indelungat, de aceea va asiguram ca exista si flori care nu mor, raman nemuritoare, va vor oferi fericire in priviri, in suflet, de fiecare data cand le vei vedea.
Floraria de Vis va ofera trandafiri criogenati in cupola, clopot de sticla, de diverse culori, care va vor capta atentia prin frumusetea lor rapitoare.
Transportul este gratuit oriunde in Bucuresti, iat pentru judetul Ilfov, costul livrarii este de 15 lei. In maxim 4 ore de la plasarea comenzii, va fi livrat in siguranta, in cele mai bune, optime conditii, buchetul dorit de dumneavoastra.
Avem modalitati de plata facile, si anume:
-          Plata la livrare;
-          Plata direct la expeditor;
-          Plata cu cardul;
-          Plata prin transfer bancar.
Alaturi de buchetul de flori, vom atasa o felicitare lucrata manual de designerii nostri florali, in care vom scrie mesajul dumneavoastra.
Daca nu sunteti multumiti de comanda, veti primi garantat banii inapoi 100 %.
Programul nostru de livrari este de luni-sambata de la ora 9-21.
Trandafirul nemuritor reprezinta un simbol al elegantei, al  iubirii desavarsite, rafinamentului, bunului gust, si va oferi frumusete mult timp.
Trandafirii nemuritori au un aspect atragator datorita metodei de criogenare, astfel incat persoana care il va primi in dar, va fi placut surprinsa intr-un mod fericit, si se va bucura multi ani de frumusetea sa magica.
Puteti sa creati cel mai minunat mesaj personalizat, sau un buchet magic, deosebit de mireasa, sau pentru un botez de poveste, pentru a ramane cu amintiri de neuitat, pe viata.
Suntem alaturi de dumneavoastra pentru a va ajuta, a va indruma, in a alege un aranjament cu trandafiri nemuritori, care cu siguranta va fi apreciat la cote maxime.

Aranjamentele noastre sunt create cu multa pasiune, cu daruire fata de clientii nostri, de aceea  va asiguram , de toata consideratia noastra, fata de dumneavoastra, de calitatea ofertelor noastre la standarde ridicate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu