sâmbătă, 5 mai 2018

Pana acum nu stiam de unde pot cumpara instalatii GPL


Cu siguranta orice sofer s-a gandit la un moment dat la vreo modalitate prin care sa faca economii la fiecare drum parcurs, in special in contextul in care pretul unui litru de carburant se indreapta treptat catre pragul de 6 lei. Bineinteles, cea mai potrivita optiune este reprezentata de motoarele electrice sau hibrid, insa acestea sunt in continuare costisitoare, dar si infrastructura tarii lasa de dorit. Totusi, se poate apela la www.monteazagpl.ro pentru a descoperi principalele avantaje aduse de instalatiile GPL, care reprezinta o alternativa la benzina si motorina.

Preturi si economii
Preturile difera de la un model de instalatie la altul, insa acestea pot incepe de la circa 500 de euro in cazul celor universale si depasi pragul de 1.000 de euro pentru cele dedicate anumitor tipuri de motoare, ce promit performante superioare. Totusi, avand in vedere ca pretul GPL-ului este la jumatate fata de cel al benzinei si motorinei, investitia se va armotiza in decurs de un an sau chiar mai putin. Nu trebuie omis nici faptul ca la vanzare valoarea autoturismelor echipate cu aceste sisteme va fi mai mare.

Protejarea mediului
Protejarea mediului inconjurator ar trebui sa reprezinte o preocupare pentru fiecare dintre noi intrucat poluarea ne afecteaza viitorul. Tarile mai dezvoltate au inceput deja sa ia masuri impotriva autoturismelor vechi, care polueaza mai mult, Diesel-ul fiind un vinovat principal. Totusi, GPL-ul este mult mai prietenos cu mediul intrucat in componenta sa nu exista aceleasi substante daunatoare, arderile fiind complete, iar pe aceasta cale se prelungeste si durata de viata a motorului.

Performante
Sistemele sunt si foarte eficiente, dar si fiabile, astfel ca promit o durata de viata de minim 10 ani, timp in care autoturismele vor functiona ireprosabil si nu vor prezenta probleme. Bineinteles, cu cat sunt mai costisitoare sistemele, cu atat acestea vor aduce performante superioare, insa nici cele mai accesibile din punct de vedere financiar nu trebuie neglijate pentru ca sunt foarte avantajoase.

Usor de instalat
Mai mult, cine apeleaza la www.monteazagpl.ro va constata ca instalarea acestor sisteme nu este deloc complicata, insa se recomanda apelarea doar la service-uri acreditate RAR pentru ca pe aceasta cale clientii se vor bucura de garantie si de siguranta. Se impune ca la fiecare doi ani sa fie efectuate verificari, procedura similara cu cea in cazul ITP-ului, fara de care autoturismele nu pot circula legal.

Alegerea potrivita
Totodata, la www.monteazagpl.ro clientii au la dispozitie nenumarate solutii, pentru preferintele si bugetele tuturor, iar astazi sunt preferate cele care vin in rezervoare mai compacte, sub forma rotii de rezerva, pe care o pot inlocui cu brio. Pe aceasta cale orice sofer se va bucura de intreaga suprafata a portbagajului, care in alte conditii ar fi fost ocupata partial de rezervor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu