vineri, 2 decembrie 2016

Fose Septice Bucuresti

Fosa septica este un sistem la care se apeleaza de cele mai multe ori de catre proprietarii ai caror locuinte sau sedii de firma se afla in zone in care nu exista canalizare, fiind un inlocuitor foarte bun. Cel mai des se apeleaza la fosele confectionate din beton, insa la mare cautare in ziua de azi sunt si cele ecologice, in ciuda faptului ca implica costuri mai ridicate. Astfel, fosele au rol de a colecta apele folosite in gospodarie, fie de la dus, de la masina de spalat, de la chiuveta sau de la toaleta, de a le stoca si de a separa materiile existente.
Avantajele foselor septice
In primul rand costurile acestora nu sunt extrem de ridicate, in timp ce sistemele sunt foarte eficiente datorita faptului ca se controleaza cu atentie debitul apei uzate. Nici pentru instalare sau pentru intretinere nu sunt necesare costuri ridicate, intrucat procedura este usor de pus in practica, iar durata de viata variaza de la un producator la altul, insa poate sa ajunga chiar si pana la 30 de ani.
Lucruri de stiut
Chiar daca fosele septice sunt instalate de catre specialistii care au toate cunostintele necesare pentru a gasi solutii in toate cazurile, este important ca proprietarii sa tina cont de cateva aspecte pentru a prelungi durata de viata a sistemelor. Asadar, ar fi de preferat sa nu se foloseasca substante pentru curatat sau de inalbire intrucat acestea pot fi atat de toxice incat sa duca la uciderea biomasei, iar sistemul de epurare sa nu mai fie folositor, in timp ce majoritatea detergentilor pentru vase sau masina de spalat nu pot aduce prejudicii in acest sens.

In plus, se recomanda evitarea aruncarii la chiuveta sau in vasul de toaleta hartie, insecticide, materiale textile sau diferite tipuri de uleiuri deoarece nu numai ca pot infunda tevile, insa sunt si foarte daunatoare pentru mediu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu