duminică, 20 martie 2016

Cum sa alegi studioul potrivit?



Cum sa alegi studioul potrivit?
In primul rand modelele trebuie sa caute un studio ce face angajari si care pastreaza un procent din veniturile generate, la schimb oferind fetelor propriul procent, insa si promovare in cadrul site-urilor de specialitate, suport tehnic, traininguri, cursuri si multe alte beneficii. De asemenea, multe agentii pot sponsoriza modelele cu echipamentul necesar pentru a putea lucra de acasa, de la laptop, camere web, la lumini speciale si decoratiuni moderne. 

Plata
Se recomanda ca modelele sa acorde o importanta sporita asupra salariului, deoarece multe studiouri mai putin serioase vor fi dispuse sa acorde doar 20% din profiturile generate, in timp ce media tarii este situata undeva la 40%. Cele mai multe agentii platesc la fiecare doua saptamani, insa exista si altele care pot plati zilnic sau saptamanal, atat cash, cat si prin virament bancar. Fetele trebuie sa se asigure ca studioul este renumit, in caz contrar risca ca activitatea sa se desfasoare in mod ilegal, astfel isi pot pierde locul de munca in orice clipa. 

Cele mai multe fete isi doresc sa devina modele videochat datorita salariilor mari, care in alte cazuri sunt obtinute cu dificultate in tara noastra. De asemenea, de cele mai multe ori orarul este unul foarte flexibil, iar modelele isi aleg turele in care isi doresc sa lucreze, in functie de viata lor personala, astfel, exista timp oricand si pentru continuarea studiilor. 

Discretie
Discretia este maxima, deoarece fiecare site cu care se colaboreaza ofera fetelor posibilitatea de a bloca accesul utilizatorilor din orice tara se doreste, pentru a se evita riscul de a fi vazute vreo persoana cunoscuta, in cazul in care se doreste acest lucru. In plus, fiecare model are propria camera in care lucreaza, vestiar in care sa se schimbe si diferite intrari in sediul agentiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu