miercuri, 23 noiembrie 2016

Criterii de selectie la angajarea in videochat

Nu este de mirare de ce videochatul este la mare cautare in ziua de azi, tinand cont acest domeniu ofera unele dintre cele mai mari salarii. Astfel, numeroase fete sunt atrase de aceste venituri si incearca sa se adapteze jobului, insa putine sunt cele care reusesc sa obtina performante cu adevarat notabile.
Criterii
In primul rand, pentru a deveni model de videochat, o fata trebuie sa se simta foarte bine in pielea sa si sa aiba incredere in fortele proprii, deoarece jobul se bazeaza foarte mult pe comunicare. Astfel, cele care se pricep in a-si face prieteni noi si sunt foarte sociabile, cu siguranta ca se vor descurca, insa este esential si sa se cunoasca cel putin la nivel mediu o limba straina, de preferat engleza. Cu cat mai multe limbi cunoscute, cu atat mai bine, deoarece va fi mai usor sa se comunice cu prieteni virtuali din toate colturile lumii, aducandu-se venituri mai mari. De asemenea, varsta minima acceptata este de 18 ani, iar cea maxima variaza de la un studio la altul, de obicei, intre 28 si 38 de ani.
Performante
In majoritatea cazurilor, salariile pleaca de la 2.000 de lei pe luna, insa pot creste de la o luna la alta inca pe atat, in functie de performante si rezultate. Cu alte cuvinte, in mai putin de un an, orice model poate sa aiba venituri de peste 10.000 de lei lunar, dar pentru a ajunge aici este nevoie de foarte multa munca.

Din fericire, multe studiouri organizeaza periodic cursuri si traininguri prin care fetele isi pot imbunatati abilitatile de comunicare si invata cum sa se descurce mai bine in acest domeniu. In cele din urma, cele mai faimoase dintre acestea pot castiga si peste 10.000 de euro, suma asigurata dintr-un salariu fix si numeroase alte bonusuri acordate de studio si de site-ul pe care se opereaza.